4/1-12

   Ja, vad säger? Bra att flytta ibland, för man hittar saker som man inte visste att man hade, eller åtminstone inte var man hade.Jag hittade skivan till frontpage, och då kanske jag kan börja uppdatera min hemsida igen och det skall bli kul. Hur som helst har helgerna passerat lugnt och skönt och vardagen börjar smyga sig på, skall bli veldig bra det. Hästarna är jättefina och är glada och pigga. Idag har jag hämtat pellets,lusern och tänt ljus på alla gravar. Tack Christer för gruset! Har nu grusat framför butiken,stallet och uppfarten, det blev såå himla bra, slipper man be kunderna att ta på sig gummistövlar innan de kommer.Skottat alla boxar hann jag oxå med innan jag intog soffläge.....:-)) Frida låg nerbäddad idag, så få se hur hon mår imorgon.
Här kommer några bilder från det gångna året!

Här är stjärnorna bakom stjärnan....

Stallets stjärnor, Nusa, tycker det är skönt att vara hemma,Plesse på väg att vinna lopp i Färjestad.

Min vedbod som blivit såå fin!

Tindra som slåss med mina höns om ett äpple, Ellen Pellen som alltid är glad.

Kusiner som väntar på tomten.

OXÅ TOMTEN FÖRSTÅS!!

5/1

   Trettondagsafton, och jag har kört halm och släppt ut märrarna, hämtat Julia i stan och sedan har vi skottat, vattnat och ätit och skottat igen. Passade kunder och sedan blev det soffan och barnprogram, korv och åter korv....:-)) Nu återstår fodring av hästar, se'n är det lugnt....

6/1

   Jaha, så blev det tidig uppstigning och jag hade skottat färdigt till tio då det började ringa kunder, skönt det. Så fick vi mat idag oxå, tack till alla inblandade.....

7/1

   Hutter burr, ändå är det inte såå många grader, men det är gråkallt. Hej o hå vad med kunder det har varit idag, men dom har tyckt att det varit kallt oxå. Själv flyttar, flyttar och flyttar jag. Tänk vad saker man har, men många saker kommer tillrätta och det är bra.Hämtat lite pellets ikväll och passade på att ta en kopp kaffe hos familjen Frida, så nu har jag låst boden och tänker hålla kväll, så får jag börja tidigt imorgon och bära saker.Ser skönt ut....:-))Glömde en sak, vi har ju lagt alla tegelpannor på logen tillrätta och det var väldig bra....

8/1

   Oj,oj,oj, idag blev det inte mycket gjort, blev bara en massa prat. Försöker rensa bland allt man har samlat på sig under åren, men det är inte såå lätt, det mesta kan vara bra att ha...:-)) Har försökt leta rätt på fakta om en väggklocka, men det var svårare än väntat, någon som vet ngt?Det är en tysktillverkad sak Kienzle, hade en kund på den, men ville inte betala, den fungerar bra, tycker den är urläcker.....jaha, så har det blivit en ny dag, så får vi se vad den har att erbjuda....:-))

11/1

   Väderomslag, både bra o dåligt...gör ju inget om det är lite fruset. Igår var det Annette och idag var det banken. På eftermiddagen var det dags att köra hästar till Hårby, såg riktigt bra ut. Passat barn och sett på tv, sedan är man slut.....tror att man skall få en massa gjort på kvällen, men ack vad man bedrar sig....imorgon blir det tidig uppstigning.

13/1

   Fredag den 13 Januari men än har det inget hänt, men blåser gör det och utan ström var vi på EM, annars är allt ok. Har nu kopierat foton och nu är det bara och packa ihop de gamla, mycket att elda nu.

17/1

   Så har halva Januari gått och inge snö, gud va skönt, vintern kan inte bli såå himla långvarig i alla fall. Starhäst på Söndag! Annars eldar och eldar jag, tänk vad med s..t man samlar på sig, skönt när det är över. Boden är öppen bara man säger till, lite lat emellanåt, men samtidigt behöver jag hämta nya krafter. Allt flyter på, fyller pellets i båda pannorna och Fridas bil är parkerad på gräsmattan....är det inte det ena så är det det andra.

18/1

   Jaha, då har man ringt till ytterligare en elektriker och en rörkrökare......få se vad som händer. Norrmän är väl som dom är, har idag fått en erinran om att betala 30 kr för att ha kört nånstans, där det kostat pengar, ja det var i somras nån gång, att dom orkar....för trettio pengar. Annars verkar det snöa... och ytterligare lådor att elda har jag fått ihop. Nusadusa o flux verkar må bra och alla de andra övriga me för den delen.

20/1

   Grattis till Tilde som fyller tre år idag!

22/1

   Fredagen flöt på kände inte ens att vi glömt att äta, tänk så det kan bli. Vi hann knappt till stallet det gick i ett, först kom den ena hantverkaren,så kom den andra och mitt i alltihop skulle hästarna iväg att gå fort, så kom elektrikern,sen var det kväll och hästarna skulle ha sitt, klockan sex skulle vi vara på födelsedagskalas. Det hela slutade med att vi åt vår lunch kl 8 på Mc Donalds......så det kan bli. Lördagen började med genomgång av övervåningen, så började vi riva köket, sov på saken och slutförde rivandet idag och nu ser det riktigt trevligt ut. Dessutom hade vi Nusa till start och han fick ett tråkigt lopp och kom sist tror jag, skit detsamma han travade och var glad, såg fin ut...huvudsaken. Kunder har jag haft på telefon och det är bra, skall försöka fixa min hemsida, så det blir nån ordning på saker och ting. Det har kommit lagom mycket snö och det är lagom kallt, så himla skönt. Morgondagen inleds med att elda upp köksgolvet.

24/1

   Hej,o hå, så det kan gå, försäkringsbolaget kommer till mig på fredag, skall bli spännande......få se om jag får nåt vansinnesutbrott....Boden knallar på fast jag har stängt...:-) Sylvi har varit på besök och tagit en kaffe på fm, sedan blev det dags att transportera stjärnan. Köket är nu rent, bara börja skruva kök.....hur kul är det då.

26/1

   Fiint väder och starthäst på Örebro. Plockar saker och uppdaterar, skottar och peppar mig inför kommande helg.

28/1

   Grattis till alla Karl! Särskilt till Kalle, som var hem idag, men då visste jag inte att det var Karl...:-)) Målarbesök idag, sen blev det återbruket med alla kyl o frys, fläktar o mikro, m.m. så blev det Skolstakrogen. Hästskottning och intag, så kom Kalle o Tilde, kaffepaus och mera skottning och hästintag och mera skottning.....så var det kväller. Bolaget var här med byggare igår, och det erkännes att det mesta är felgjort, vad göra? Jag blir så trött, jag skulle ha sett till att allt blev rätt utfört, vad vet jag, är väl ingen byggmästare heller....blir väl Martin Timell till slut i alla fall...En tung helg, så det blir inte mycket mer än stalltjänst, orkar inte planera nåt annat...kopplar av med film från -89....

30/1

   Ja, man upphör aldrig att förvånas, det är upp och nervända världen. G amla människor som beter sig som snorungar.Tänk att det finns folk som mår bra av att förstöra för andra,som mår bra av att trycka ner andra, ja egentligen är det ju de som antagligen mår hemskt dåligt, synd att andra skall bli drabbade...men det klart man måste ju ha lite självkänsla oxå....man kan ju inte bara bli trampad på.Annars har det nästan varit vår idag, solsken och dropp från taket....toppen...hopp om livet. Och fransmännen har återvänt efter en trevlig helg på Vincenne. Skönt med ljusare dagar och nu retar folk upp sig på att jag har annonserat ut min kardmaskin på fler ställen, dom skulle bara veta att den finns på min hemsida oxå....:-) förstår inte varför folk skall peka på vad fel man gör...kom igen när ni kan säga något positivt , det skulle uppskattas.....:-))Helgen är avklarad och den gick åt att planera in stallåtaganden och nu kan jag återgå till normal vecka igen, förutom att jag planerat in torsdagen för fotografering av mina Idåstavlor, för dokumentation till förestående utställning, lite kul..:-)
Denna omdebatterade kardmaskinen!

2/2

   Nu har det blivit riktigt kallt, och kicken var här igår och hjälpte mig med inställningen av brännaren, den var nämligen ställd i lågeffektläge och det blev en väldig skillnad, alla fall vad beträffar åtgång av pellets...:-) var precis in till byggmax och fyllde på förrådet. Lilla bilen startar inte, så den har jag satt på laddning, få se om den startar imorgon. Barbro Idås har varit här idag och fotat mina tavlor och det var lite kul,eftersom vi tyckte lika vad gällde tavlan som Anders och jag hittade i Gnesta, lite intressant. Lite snö kom det mitt i kylan och jag har täckt vattenledningen med halm.

3/2

   Hutter,burr, fy va kallt det är! Bilen startade inte idag heller. Fortsatt laddning med värme på, motorvärme. Frida kom med Mc Donalds till lunch,efter Jullans doktorbesök, Lotta kom med efterätten! Hux flux skulle Beuty till Hårby, tror ni bussen starta....? Provade bilen och den gick igång, provade startkablar på bussen, hjälpte inte. Åkte till Meconomen och hämtade, luftfilter samt bränslefilter, så kom Micke förbi, tändningen på en stund och sedan hoppade den igång, så vi får väl se imorgon.....:-) Plockar grejer, börjar synas nu, iaf lite.

4/2

   GALA......hm...Kallt var ordet -22 för tillfället...usch,usch,usch, men mildare väder på väg. Kalle var här och plockade saker, skönt nu är det inte mycket kvar, så får vi plats att skruva kök. Julia har fått skidor, så imorgon är det väl bara att snöra på sig pjäxorna och åka, skall bli spännande!

6/2

   Jaha,så har det blivit måndag igen och solen skiner, alltid något. Igår åkte jag skidor med Julia och hon var riktigt duktig, för att aldrig ha åkt skidor förrut. Så fick vi ett tokryck och for iväg på auktion och jag hittade några Simon Gate glas, lite roligt. Så har jag bestämt att behålla Hugos gravsten liggande, eftersom det nu verkar vara godkänt,så sparade jag in tusen kr på det. Nu skall jag fylla på pelletsförrådet igen,innan jag åker med märrarna till Hårby. Har provstartat bussen och den startar faktiskt, fast luftbubblan finns kvar.

12/2

   Gammelmormor skulle ha fyllt 116 år idag! Jag blir mer och mer förvirrad, över alla hantverkare, finns inte en enda som säger samma sak. Så nu får vi bestämma hur det skall bli. Fyllechaffis inatt, så jag kanske åker och ser hur grannpuben ser ut! Men först hade jag tänkt vinna miljonen på lotto...:-))risken är väl liten...Julia tycker snön är fantastiskt och inte fryser ungen heller.Hästarna klara och hunden utsläppt från logen, inte kan hon vara såå inteligent, efter som hon  inte visste vart hon gått in. Kicken tittade förbi...

13/2

   God morgon! idag är det vår och hästarna har fått sitt.....kl blev ett i natt innan jag var hemma, efter att ha hämtat Emma med Björn vid stationen och gissa om det snöade...Julia verkar ha blivit förkyld...synd när vädret blev såå fint. Jaha ja, idag åker alla överflödiga möbler ut i logen...om det finns plats, för nu börjar det dra ihop sig, skönt när det är över.

15/2

   Jaha, nu har det blivit vinter och fullt med snö, lite fint är det, få se om jag måste ploga idag. Kollar nya elavtal....och det är inte lätt skall jag säga. Kalle har hämtat bilen och skall flytta, lite otur med vädret...Igår körde jag häst till Hårby, närmare bestämt Flux och så eldade jag i spisen och packade saker.

16/2

   Grattis Hilma som fyller år! och tack för smörgåstårta och tårta!

 

17/2

   Jaha,ja va skönt....nu känns det nästan som det var på väg att bli vår, med solsken och allt. Tack Lotta för kaffebrödet! Har nu slantat in medlemsavgiften till Villaägarnas Riksförbund, då har man ju gratis juridisk rådgivning, lika bra att gå igenom båda fastigheterna, när man ändå håller på, så man kan gå vidare i detta liv. Har idag eldat sopor, så bussen blev tom, och tack till Björn som skruvade i bränslefiltret rätt....som jag inte visste hur man gjorde, men alltid lär man sig något nytt...:-)) Har nu skottat framför boden, så det är fritt fram tills imorgon. Har skottat snö och kastat snöboll med Julia....tänk att såå lite kan göra såå mycket. Jaha, så var frågan, skall man ta sig till puben, får en väl ta med sig skidorna, så man kommer hem...:-))

23/2

   Grattis till morfar som fyller år!

 

27/2

   Ja, jag säger som Rebaz, Åsa det är bara skit på världen, och just idag så håller jag faktiskt med, tror faktiskt att jag tänker rymma, känner att jag skulle behöva det....annars börjar det hända saker och det det verkar gå fort oxå. Kallt och varmt om vartannat, men solen skiner i alla fall nästan varje dag och det gör ju sitt till. Emmas Malte är riktigt fin!

1/3

   Grattis till Daniel som fyller år idag!

5/3

   Ops, helt slut efter allt röj....Kalle har nu hämtat sitt..o Emma har tagit det mesta av sitt.... och Malin svarar inte i telefonen... har eldat och eldat och har en hel del kvar att elda.... skall tömma en garderob, sen är väl allt klart utom det lilla rummet i källaren. Björn har nu dragit en hel del el, köket kommer på torsdag och målningen är på gång, går nog bra det här. Själv håller jag på att riva det lilla rummet på magasinet, blir mäkta bra med utrymme, men det behövs ju....Har nu tagit bort annonsen på kardmaskinen, orkar inte med folk som hela tiden budar....hade jag velat haft auktion så hade jag väl haft prylarna på en auktionssait...eller? Starthäst på...vet inte när men fransosen skall lite lugnt debutera...han verkar fin...Egentligen borde jag ha loppisen öppen varje dag, men jag har inte orkat...får lov att ta mig i kragen...Det var hemskt vackert ute i morse...

11/3

   En lugn dag med kunder som kommer och går, fast det är stängt. Jag får nog ge upp, har helt enkelt blivit livegen......håller på att städa i boden och det börjar se riktigt bra ut, sedan är jag bara tvungen att ha öppet, men jag är nog tvungen att sätta upp en grind i alla fall, annars kolappsar jag i sommar, känns det som redan nu. Bygget flyter på och man kan tänka sig hur bra det kommer att bli....gör ett sista ryck imorgon sedan får det vara bra. Starthäst på Tisdag, Nusa startar på Eskils, fransosen fick skjuta upp sin debut ett tag, eftersom han trampade in tåkappan i foten och känslig som han är, så kan han ju inte gå....:-)

26/3

   Grattis till Malin som fyller år idag!

1/4

   Vinter och kallt, men dagen har försäljningsmässigt varit bra. Nusa Dusa har för stall Cirkus startat två gånger och vunnit på ett mycket fint sätt, kul att man får lön för besväret, för det är ju ändå en massa jobb, som läggs ner. Har oxå hunnit med en runda till Las Faluas, och det var i grevens tid.....hoppas nu kunna köra i gång på allvar.

3/4

   Usch,va kallt det blåser, vore inte hälften så kallt om det inte blåste. Har idag inte fått så mycket gjort som jag borde, men jobbet finns ju kvar...:))Har starthäst på Söndag och Måndag, så har den här påsken försvunnit.

4/4

  Grattis till Julia som fyller fem idag!!

5/4

  Grattis till Frida som fyllar år idag!

6/4

   Två tredjeplatser, dom är helt fantastiska våra hästar. Fortfarande kallt och jag har ingen lust att gå ut, så jag fortsätter att sortera saker här inne, kanske blir klart nån gång.

24/4

   Grattis till Ellen Pellen som fyller ett år idag!

26/4

   Regnar och regnar....hönsen värper och jag får mer saker, fast jag inte tar emot något mer...konstigt. Har försökt att lägga upp en ny hemsida för lumpboden, men det var mer komlicierat än att försöka få ordning på denna. Hoppas det blir varmt snart, så det börjar bli lite rusch snart, behövs.

27/4

   Grattis till Kalle som fyller år idag!

1/5

   Varit på tur idag, slutade på Lindesberg då flux startade, han slutade 8:a tror jag. Han var sig inte själv, kan det månne vara sulorna som stör,synd att han inte kan prata.....

3/5

   Har plockat grejer ifall det skulle bli regn, som lovats. Har ju varit fint i flera dagar nu, en får vara glad åt det. Har även hjälpt andra plocka saker, så jag har fina grejer på ingående....:-))

7/5

   Ännu en dag med sol, och såå skönt. Polly har blivit en bushund, men Malte var ju lika dan i den åldern, tänk vad man glömmer....Trappan slipad och lackad, usch såå fint...finns inte ord. Agneta behövde hjälp en stund idag, vi röjde en garderob och bussen full till återbruket....tidig uppstigning imorgon, för att börja med halmkörning.

15/5

   Ja, nu har jag varit och släpat fram jordfräsen och fick förmiddagsfika på köpet. Nusa var helt fantastisk i Norge den 12:e, en fjärdeplats och sänkte två sekunder, vad mer kan man begära av en glad häst som tycker han är världsbäst. Jag sorterar grejer och det blir bara mer och mer, förstår inte hur jag bär mig åt...:-) Ännu en häst i träning....

1/6

   Tänk vad tiden rinner iväg, nu har det blivit kallt,blåsigt och regnit...vi kanske har haft den sommar som varit vem vet...Har hjälpt Agneta med huset och det tar aldrig slut... men visning är på gång och bodarna är kvar att röja. Elitloppet har förflutit som vanligt, jag fick mina sedvanliga elitloppsblommor i morsdagsprecent, tänk att vi lyckas pricka in våra tröjtryck varenda år och seriefigurer i alla tidningar, kul. Hasse och jag träffade Inger och Asbjörn som vanligt och på samma plats, kul med norrmän....och fyllechaufför blev jag. Vi har oxå hunnit med att fiska strömming, skönt med lite avkoppling, vi fikade i Gnesta på vägen hem. Varit med och hämtat hem Lucy ikväll och på Måndag startar Nusa Dusa, han verkar fin han.

26/6

   Jaha, ja, så har midsommar passerat och jag har bara varit, såå himla skönt. Och vilken tur med vädret vi har haft, visserligen kom det 20 mm igår, men det lovade de över midsommar med och det slapp vi.Midsommarstång blev det men vi glömde att dansa..... Nu märks det att det är semestrar, plockar fram grejer varje dag och det känns ju jättebra. Har fått nattgäst mest varje natt, Julia verkar ha flyttat hit....:-)Hästarna mår bra och tycker att de har himla bra, Lucy är dräktig och Beauty har kvalat. Nusa Dusa gör sitt bästa varje start.

21/8

   Hoppsan vad tiden går, här var det dåligt med uppdatering, men datorerna har inte varit igång under flytten och eftersom jag nu finns på facebook, så uppdaterar jag Lumpboden där, ett enklare sätt än att byta modem på de gamla datorerna. Hästarna mår bra och går bra, Beuty har flyttat till Stig och Singaraja har flyttat till Bengt och Britt, och vi hoppas på att allt skall fungera. Fuxen har varit lite pollenallergisk och haft lite besvär med halsen, men är glad och pigg. Shettisarna minskar så sakterliga, nästa vecka skall vi börja inkörning av Julia och Julian, så hoppas jag få honom såld. Boden har gått bra och jag håller på att tömma bananlådorna från affären och det var väl inte en dag för tidigt, men det är kanske ett tecken på uppvakning, vad vet jag. Det har varit jobbigt i sommar, så nu ser jag mig tvungen att ha stängt fredag ,lördag 24-25/8-12, få se om jag kvicknar till....:-) Positivt är att jag fått betena slagna, så den biten kan jag koppla bort. Nu håller vi på att flytta på dynghögen, oxå en sån grej som finns i bakhuvudet, så det skall bli skönt när det blir klart. Bosse har blivit det och det gick som en dans, inga sviter alls. Han har växt om Tindra, så hur skall detta sluta...:-)

25/10

   Hoppsan vad tiden går, nu har jag snart städat undan utanför boden o det är himla skönt, så ser det lite fräschare ut. Hönsen har flyttat till Malin och Dessie har provflyttat men kommit åter, så hon agerar förkörare till de nyinkörda shettisarna, som är fyra till antalet. Händer lite iaf fast man inte tycker det....:-) Skitigt är det, så nu har jag fått hem grus, så att det går att gå till hagen, ikväll kommer det grus till vägen oxå, blir bra det här. Skall försöka komma ihåg att hämta diesel till bobben. Har nu på begäran ändrat mitt telefonnummer till boden på hemsidan. Ungarna mår bra och hästarna mår utmärkt, jag försöker sälja men jag tycker att dom ökar istället för att minska:-)

Nov-12

   Hade väl jämt göra att plocka färdigt ute innan det frös, men jag vet att jag hann iaf. Var en sväng till Gnesta och träffade Tina o Monica, vinade lite och plockade grejer ifall Tina skall flytta.Så investerade jag i en motorsåg och en vedklyv och med de grejerna har jag städat undan i nästan alla hagarna, mycket ved blev det, men det har oxå minskat. Hade planerat för Gran Canaria sista veckan i November.

Dec-12

   Det blev en sistaminuten första veckan i dec till Maspalomas,fast jag hade egentligen ingen lust. Hur som helst böt vi hotell redan innan vi checkat in, ville inte bo mitt i bergen, väldigt långt bort från Playa del Ingles. Det hann i alla fall bli ett himla snökaos just dom dagarna, så grålle frös alldeles väldigt när jag kom hem. Fick pumpa bakhjulet och backa in honom i garaget, så nu är han upptinad och mår bra.Grattis till mormor som fyller år på Lucia! Då var jag med Frida på Örebrotravet med Nusa och han kom trea, synd om honom tycker jag, för han är verkligen värd att vinna. Det flyter på och jag har sålt mina matbord och lite till.
   

 

 

Photo: Före skottlossningen var det ganska lugnt och skönt......

2/1-13

 Ja, jag önskar mina läsare en god fortsättning på det nya året! Har idag levererat div möbler och kände för första gången på länge att det skall bli kul att möblera upp i boden igen, man ser så att säga ljuset i tunneln.Bosse har idag träffat en pytteliten jack russeltik och han undrade faktiskt vad det var för något. Tar nu nya tag, får vi se vad som händer.

Photo: Hoppsan vilken liten en....

10/1

   Fått hem mera ensilage och även ett lass grus. Nusa har startat i monte' och blev diskad, men fick en fin start och voltade bra, såg bra ut tills han inte orkade hålla upp huvudet på sista långsidan. Tomasson och jag har börjat anlägga en ny parkeringsplats, så får vi se om vi kan få saker o ting att fungera. Idag blev det inte så mycket mer än att elda, var urrigt ute.

15/4

   Oj,oj, vad dålig jag är på att uppdatera. Hur som helst är hästarna glada och pigga, Lucy blir bara tjockare och tjockare och vill helst inte röra på sig alls, vore skönt om fölningen vore över. Usch, ofy ingen vår har det varit, bara kallt har det varit. Jag har inte kunnat vara i boden pga is och kyla, men skam den som ger sig, det blir nog bättre tider. Sista dagarna har gått att vara där ute, så snart kanske det blir varmare. En massa födelsedagar har vi haft, Först fyllde ju Tilde den 20 Januari, så kom Hilma den 16 Februari, Daniel 1 Mars och Malin blev gammal den 26 Mars, då hon fyllde 40 år. Julia fyllde sex år den 4 April och Frida den 5 April, nu väntar vi på Ellen Pellen som blir 2 den 24 April och Kalle den27 April. Har börjat jobba lite för att få in lite pengar till elen inför vintern. Det ramlar på det ena efter det andra, fick sent ikväll in två jobb för morgondagen så det är väl bara att gå till sängs nu....:-))

23/10

   Ja, nog är jag dålig med uppdateringar allt! Men jag får väl skylla på min gamla dator och att man är mest ute på Facebook. Hur som helst har det hänt tre stora händelser i mitt liv på sista tiden. Jag körde för fort till jobbet, då bilen inte startade, så jag blev sen och blev då av med körkortet, som resulterade i att jag inte skulle få tillbaka alla mina kunder, som jag kämpat för att få ihop hela sommaren.Dessutom skulle jag ha behövt haft minst lika många till inför vintern, för att jag skulle ha råd att ha mina luftvärmepumpar igång, men, men det värmer med ved inte bara en gång. Jag tappade sugen och sa upp mig, så här i efterhand känns det helt rätt, eftersom ledningen i mina ögon inte verkar vara riktigt seriös, med tanke på UNTs artikel och de mail o telefonsamtal jag har fått, har poletten trillat ner. Rebaz har varit och hälsat på, efter sex år som vi senast träffade honom i Uppsala. Trodde inte mina ögon, vilken överraskning mitt i all bedrövelse. Annars lunkar det väl på med det mesta, boden, hästarna och ungarna med barn o allt.

Nov-13

   Ja, vad säger man, när all bedrövelse och alla hotelser hade upphört, kände jag att jag behövde komma bort och hämta krafter. Så jag köpte mig en sista minuten för 498:- och for till Gran Canaria och bodde för tusenlappen, ngt jag inte ångrar. Jag fick mycket motion och såg väldigt mycket nya saker, som jag inte gjort förrut.Hur som helst upplyste grabbarna mig om att jag bodde i en knarkarkvart, så de tyckte jag skulle flytta, det resulterade i att jag de sista tre dagarna bodde på Las Camelias, skitfint! Det är bara en sak som grämer mig, och jag skulle vilja veta sanningen, varför det blev en sån uppståndelse för att lilla jag sade upp mig!

Dec-13

   En regnig och skitig Dec, men det går inte åt så mycket el iaf. Nusa sprang in tre julskinkor på Eskils innan jul, genom att vinna lopp och det var uppfriskande."Vår mormor "fyllde år på Lucia och Ellen o Julia firade sin Lucia på dagis. Julen firades hemma hos mig, men tomten strejkade så det blev lite kalabalik, men det får vi väl rätta till nästa jul....:-) Juldagen blev vi bjudna på mat hos Emma o Henrik, Nyår firade vi hos Malin o Peter i deras nybygge.Hästarna fick bomull i öronen och shettisarna blev instängda i logen, för att gardera oss mot fjolårets hemska upplevelse från grannfastigheten, då Malte blev skotträdd för hela livet.

tillbaka